Data premiery 7 tom, angielska, polska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data premiery 7 tom, angielska, polska
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
21 LIPCA 2007 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Sądzę, że już je mamy.
![]() Boże, Owczarnia zaraziła mnie tą emotikonką! Nie mogę przestać jej używać! Aaa...! A nie mówiłem? ![]() Edit: A ja bym bardzo chciał przeczytać w oryginale. Choćbym miał się z kontekstu domyślać. Czemu? Bo tym razem nie zniosę spojlerów, a w mojej okolicy (przy znikomej ilości fanów) istnieje szansa, że przez te powiedzmy dwa tygodnie konieczne na przeczytanie oryginału nikt mnie nie zaspojleruje. Przed szóstym tomem znałem cały pierwszy rozdział oraz wiedziałem kto jest Księciem i kto kogo zabija. ![]() Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 04.02.2007 01:38 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:23 |