Data premiery 7 tom, angielska, polska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data premiery 7 tom, angielska, polska
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
21 LIPCA 2007 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Cóż, jeżeli większość głównych bohaterów pójdzie do piachu, to nawet epilog da się przeżyć, bo już nie będzie czyich losów zepsuć.
Ale można napisać epilog, który jednocześnie definitywnie kończy serię, ale pozwala na dopowiedzenie sobie wielu rzeczy samemu. To jest przyjemność czytania! Jedno zdanie i kilka możliwości. A niech się rozwija świat fanfiction, Rowling i tak nie napisze dalszych części. Ja nie chcę, żeby wszystko było dopowiedziane Y_Y. I nie znoszę kiedy mówią kto z kim i ile dzieci. Jak wielkie trio przeżyje i tak wiadomo kto z kim i że będą dzieci. Tylko jak to już jest tak czarno na białym, jakoś tak żal mi się robi i coś się we mnie buntuje. -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:07 |