Tato, czy ja jestem jakis dziiiwny?, czyli nasze osobliwe.. umiejetnosci_xD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tato, czy ja jestem jakis dziiiwny?, czyli nasze osobliwe.. umiejetnosci_xD
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ha!
A ja zrobiłem mały wywiad i też wiem ktoś Ty! I ja tez umiem zwinąć język w kwiatek. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 05.02.2007 18:41) Ostatnio w szkole przyszedl do mnie Andrzej. Na dzień dobry polizał swój łokieć. Naprawdę. Potem zlapal sie za dlonie za plecami. NIE PUSZCZAJAC uscisku tych dloni przelozyl swoje rece ponad glowa zza plecow do przodu ciala. Chyba nie ma barkow. Nie uwierzycie, ale ja wlazłam tu po to, by opowiedzieć właśnie o jednej dziewczynce, co widziałam jak to robiła. Wrażenia są... mocne. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:48 |