Zapłacze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zapłacze
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Nadepnęłam komuś na odcisk
Na rękę Może na głowę? Wiem, nie jestem lekka Tańczyć w balecie nie mogę Czuć w powietrzu niechęć Gorzki smak język nachodzi Spuchły policzki i oczy Okres mokry mi szkodzi Zapłaczę Za wszystko I za nic Podaj tylko tonację Niesprawiedliwe to i niegodziwe Że zawsze musisz mieć rację wiem.. wiem, rymy są na poziomie przedszkolaka, ale inaczej na razie nie umiem ![]() Ten post był edytowany przez rhiamona: 07.02.2007 00:17 |
![]() ![]() ![]() |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się. Najbardziej pierwsza i ostatnia. Wybacz, ale nie mam jakoś siły na lepsze komentarze.
![]() -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:38 |