Data premiery 7 tom, angielska, polska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data premiery 7 tom, angielska, polska
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
21 LIPCA 2007 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Szlag mnie z wami trafi, no! To nie jest temat na pogaduchy! Konkretne rzeczy i trzymać się tematu proszę, bo później trzeba się przebijać przez trzy podstrony pierdół...
J.K. Rowling zupdate'owała właśnie swoją stronę. Pisze o tym, jak bolesne było dla niej rozstanie z serią, i jaka jednocześnie rozpiera ją duma, że po siedemnastu latach (dla niej przygoda z Harrym trwała tak długo...) może powiedzieć, iż doprowadziła rzecz do końca. Jest bardzo wzruszona komentarzami fanów, którzy czekają na premierę ostatniego tomu jednocześnie z wielką radością i równie dużym smutkiem. Zaznacza, że z pewnością będzie jeszcze wiele tematów do spekulacji i dyskusji, więc tak całkiem na lodzie nie zostaniemy ![]() Kurde, poryczę się, no. Idę sobie bo aż mi głupio. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie, przypomniałaś mi co chciałam wczoraj napisać jeszcze w poście, żeby mianowicie skończyć z tym użalaniem się itp. ale zapomniało mi się i pisze się dalej głupoty, nie?
Cholera no...Nie, dobra nie będę nic na nowo zaczynać. Przy okazji wejdę na stronę pani Rowling i poczytam sobie sama, o! ![]() Ten post był edytowany przez Rosssa: 06.02.2007 18:45 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:02 |