Czarna Owieczka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czarna Owieczka
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Czarna Owieczka
Miało dziecko białe ręce Bo chowało je w sukience Miało dziecko białe włosy By o farby mogło prosić. Jadło dziecko, tak jak chcieli, Piło mleko po niedzieli, Jadło dziecko, jak kazali Zobaczyło słodkie ściany! Pomyśleli więc, nielotnie: „Nie kazali, to nie dotknie.’ Miało dziecko słodkie ściany A lubiło marcepany. Jak lubiło marcepany! Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 07.02.2007 12:22 |
![]() ![]() ![]() |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Się zebrałem.
Świetne. Ale to ja niby gmatwam? W każdym bądź razie, Twoja poezja do mnie przemawia, jak mi ktoś powie, jaki jest morał albo w ogóle, o co chodzi. Ale jak już znam morał... Mówiłem, świetne. Każdy obraz odrębnie też, a w całości to już w ogóle. Jaa! Przeczytałem jeszcze raz i... ej, to jest super! Ja tak chcę umieć! A żeby nie było zbyt marcepanowo, to cholernie denerwuje rym "kazali-ściany", który sam się nie ujawnił, że jest rymem, trzeba było wnioskować, że zawsze jest to i tu. Ten post był edytowany przez barfso: 07.02.2007 03:07 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:59 |