The Greatest
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Greatest
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
też chciałam założyć temat =P
krótko- płyty, do których zawsze wracacie. bez których nie wyobrażacie sobie muzyki. te, które się kocha =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
'WYWH', 'The Wall' 'The Dark Side Of The Moon' Floydów. Mogłyby nie powstać albumy takie jak 'Meddle' czy 'Animals' ale bez tej trójki sobie świata nie wyobrażam.
'Led Zeppelin I-IV' i 'House Of The Holy' - jak wyżej. 'Please Please Me' 'Help!' 'Sgt.Peppers...' 'Abbey Road' 'Let It Be' - no tak. świat bez żuczków nie byłby taki sam. 'London Calling' Clash - pam pam pam Glory Glory ;D 'Up the Bracket' 'The Libertines' i 'Babyshambles Sessions' - uzależniony jestem no ![]() 'Howl' B.R.M.C. - od tego też. i jeszcze Kultowy 'Tata' edit: Słonik White Stripesów jeszcze. Ten post był edytowany przez MisieK: 22.02.2007 23:40 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:12 |