The Greatest
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Greatest
Potti |
22.02.2007 22:42
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
też chciałam założyć temat =P
krótko- płyty, do których zawsze wracacie. bez których nie wyobrażacie sobie muzyki. te, które się kocha =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
23.02.2007 00:09
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
Beatlesi i dziś powiedziałabym, że Sierżant, tylko że za parę dni mi się zmieni... w ich przypadku nie potrafię wybrać płyty.
"Wish You Were Here"- tutaj chociaż to nie jedyna wielka Floydów, jakoś problemu nie miałam. zawsze najbardziej jakoś właśnie tą doceniałam i najczęściej do niej wracam. Nirvana "In Utero"- najlepsza płyta Nirvany, a nie mogłam o nich zapomnieć. kiedyś dużo czasu zajmowali mi Kurt i reszta, teraz już prawie wcale, ale lubię sobie czasem powspominać. Pulp "Different Class"- lalalalalala, I couldn't help loving Jarvis. kocham napisane przez niego piosenki, jego teksty, jego głos... no i prawie idealną DC, z niesamowitym "Common People" na czele. Blur "13"- ups, znów miałam problem z wybraniem płyty. Albarna też uwielbiam. Radiohead "OK Computer"- nie wiem skąd się Tacy biorą, ale to dobrze. Velvet Underground s/t - słuchając tej płyty nie mogę powiedzieć o niej inaczej, niż że jest dla mnie klasyczna i strasznie ważna. Modest Mouse "Moon&Antarctica"- co tu dużo mówić. nie wiem jak im się udało zrobić tyle genialnej muzyki, ale im się udało. The Libertines "The Libertines" i The White Stripes "White Blood Cells"- mają u mnie swoje stałe miejsce, chociaż może nie są to najlepsze płyty jakie słyszałam... -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
23.02.2007 00:51
|
Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta |
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:11 |