The Greatest
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Greatest
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
też chciałam założyć temat =P
krótko- płyty, do których zawsze wracacie. bez których nie wyobrażacie sobie muzyki. te, które się kocha =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja mam od jakiegoś czasu okres zmian. Trzęsień ziemi małych. Rzeczy które uważałem za takie, co to ze mną zostaną na wieki kurzą się w kącie, a odkrywam inne, które być może zostaną, ale kto wie. Pewniaków mało.
The Beatles - White Album, Abbey Road, Revolver, Stg Pepper i chyba wogóle wszystko; nie nudzą mi się wogóle, a z każdym przesłuchaniem kocham ich coraz bardziej. RHCP - "Blood Sugar Sex Magic" i jak narazie tylko to; wszystko co było później zostanie zapomniane, wszystko co było wcześniej może mniej, bo bylo drogą na szczyt, ale też nie mam pewności. Led Zeppelin - żadna tam czwórka tylko pierwsze dwie. The Velvet Underground - s/t Pearl Jam - "Ten" i "Vs" (chyba) Nirvana - "Nevermind" i "In Utero" Radiohead - "Bends" i "OK Computer" The Libertines - obydwie The Strokes - "Is This It" BRMC - "Howl" Dylan w całej swej rozległości, głównie jednak rzeczy z 60tych. Modest Mouse - "TM&A", tak myślę. No nie wiem co jeszcze. O wiem. Beastie Boysi - "Ill Comunication", Kaliber 44 "Prolog" i pierwsza Paktofonika. Serio. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:47 |