Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ha, zakładam nowy temat!:D
No więc wasze pasje. Napiszcie czym się pasjonujecie, co was interesuje, czym żyjecie najchętniej ;) Ja od dzis kocham wspinaczke. Zapisałam sie na sekcję sportową i co tydzień będe pokonywać ścianki. Absolutna rewelacja! Troche jak łażenie w małpim gaju, ale z większą adrenaliną i to uczucie, kiedy się dojdzie do celu...ach! :D poza tym to narty, ale juz chyba wszyscy wiedzą, że prawie z nimi śpię :P Ten post był edytowany przez Eva: 05.03.2007 21:55 -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja uwielbiam geografie i podróże na stoliku obok kompa leży właśnie świetrzutki National Geographic Uwielbiam jeżdzić w rózne miejsca, zwiedzać, oglądać broszurki, przewodniki itp. Czytam często książki podróżnicze i o tematyce geograficznej. Marze o wyjeżdzie do Hiszpanii albo Ameryki Latynoskiej, a tak z bliższych miejsc to uwielbiam Kraków, notabene miejsce moich urodzin. Moze kiedyś tam się przeniosę...
Drugą rzeczą bez której nie wyobrażam sobie życia to czytanie. Non stop kupuje, pożyczam, kseruje jakieś książki. Dzisiaj zdobyłem "Błękitna krew" Harlana Cobena. Oczywiście w mojej domowej bibliotece znajdują się wszystkie tomy Harry,ego Pottera. Na razie jest to wydanie polskie, ale może kiedyś skuszę się na niemieckie, ewentualnie angielskie. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:59 |