Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ha, zakładam nowy temat!:D
No więc wasze pasje. Napiszcie czym się pasjonujecie, co was interesuje, czym żyjecie najchętniej ;) Ja od dzis kocham wspinaczke. Zapisałam sie na sekcję sportową i co tydzień będe pokonywać ścianki. Absolutna rewelacja! Troche jak łażenie w małpim gaju, ale z większą adrenaliną i to uczucie, kiedy się dojdzie do celu...ach! :D poza tym to narty, ale juz chyba wszyscy wiedzą, że prawie z nimi śpię :P Ten post był edytowany przez Eva: 05.03.2007 21:55 -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
gdybym miała więcej czasu i gdyby teraz w modzie nie było robienie kariery przez kobietę, to z całą pewnoscią moją kolejną pasją byłoby gotowanie.
uwielbiam oglądać na wystawach różne produkty spożywcze ![]() albo akcesoria kuchenne. i wyobrażać sobie jak kiedys będzie wyglądać moja kuchnia i co w niej będę miec ładnego ![]() -------------------- ![]() ha! |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Gotować to i ja też lubię, ale póki co narazie nie mam na to czasu
![]() -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:14 |