Wy Ni Osły, Po długiej przerwie w pisaniu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wy Ni Osły, Po długiej przerwie w pisaniu
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 12:15 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Cóż mogę powiedzieć... Chyba spływają same.Tak jak wszystkie tematy moich wierszy. Nie interesuję się tak naprawdę niczym, więc mogę pisać o wszystkim i ani razu nie być oryginalnym. A tematy narodowe (chociaż czy naprawdę podejmuję je aż tak często?) są dla mnie łatwiejsze, bo nie wymagają niemal zaangażowania emocjonalnego. Zauważyliście, że w moich wierszach prawie nie ma mnie, tylko jakieś poważne, niby - obiektywne przemowy? To dlatego. Nie umiem pisać o czymś, co mnie nurtuje, bo niemal nic mnie nie nurtuje.
Rozpisałem się, a i tak czuję, że mogłem napisać więcej. Ale chyba wystarczy. Swoją drogą, powinienem chyba w końcu poznać twórczość Kaczmarskiego. Bo z częstotliwości pojawiania się jego nazwiska na forum wnioskuję, iż wypadałoby. Tylko nie wiem, czy dam radę. To chyba ten rodzaj pisania, któremu ciężko do mnie trafić (wnioskuję na podstawie "Murów", bo tylko to znam). http://forum.freeware.info.pl/gry/need-for-speed.html Kogo ja czaruję. I tak nie poznam. Nie dorosłem do tego. Ten post był edytowany przez vampirka: 09.05.2019 16:51 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:29 |