***, chlodniej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
***, chlodniej
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:20 |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Mam jedno pytanie: czy PS. też należy do wiersza?
Ładny, ładny, nie powiem. Może nie idealny, ale ładny. Podobało mi się bardzo to: QUOTE Ręce były jakby szyte Od dawna na miarę, Usta też skrojone Starannie cal po calu. oraz QUOTE On był poetą, więc umiał malować Długość moich spojrzeń Od słowa do słowa. Zwłaszcza to drugie. Pierwszy wers tego fragmentu mnie zaskoczył, a jego dalsze rozwinięcie tylko dodało mu uroku. I puenta mądra. No cóż, uroki bycia z poetą. ![]() Udało ci się napisać dobry wiersz, Rookwood. Nie masz się czego wstydzić. Tylko początek wydał mi się banalny. Ale trudno. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:30 |