Borostwory
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Borostwory
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie. Borostwory sfrustrowane.
1. Dlaczego poskąpiono mi talentu? Płaczę szarpiąc struny uderzając w klawisze kreśląc słowa nad ranem mnąc kolejną kartkę jestem tylko palcem piszącym po ścianie nicości w nadziei tak ludzkiej na wieczność 2. Myślę o tej co mi warkocz ścięła Oddycham dla tej co w ramionach skryła Dobrze, że chociaż żyję na własny rachunek 3. Jak można tak kochać bez-dusznie bez-piecznie bez-sensownie bez-nadziejnie Własne odbicie w lustrze kilka zdjęć zapach plecaka tanie wino Jak można tak kochać bez-powrotnie Tiaa... nie powracam w glorii i chwale, nie? ;] -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Bez
odliczając czas do godziny zero niosę swemu światu obłęd kwestią kilku chwil zostało zamieść śmieci pod dywan umyć kubek po kawie pogłaskać kotka rozbić szybkę zegara miarowe tykanie moich kroków niektórym brzmi nokturnem tobie tylko zapachem ciał na pościeli ustami komplementarnymi twoim nagością skrywaną w spojrzeniu gasnącym papierosem idź już, mąż czeka i zabierz wszystkie rozdarte drzewa ze sobą boję się być jak one bezradnie sama Ten post był edytowany przez Cailith: 10.03.2007 15:36 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:47 |