Czy...?, Teorie spiskowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy...?, Teorie spiskowe
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy wierzysz, że człowiek był na Księżycu?
Czy w Pentagon naprawdę uderzył samolot? Czy zamachy 9.11 były rzeczywiscie zamachami? Jeżeli na któreś z tych pytań odpowiadasz 'Nie' chętnie dowiem się dlaczego. |
![]() ![]() ![]() |
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Ja może z nieco starszej bajki:
QUOTE Penatgon... Nie wiem. Dowody "przeciw" samolotowi wydają się być całkiem przekonujące. Jakoś się o nie nie otarłem. Za to muszę stwierdzić, że nagranie z kamery ochrony, pokazujące moment uderzenia i eksplozję jest całkiem przekonujące. Podobnie jak komputerowa symulacja, którą na jego podstawie ułożono (kiedyś nawet na National Geographic pokazywali). QUOTE Ale Wisniowieckiego nikt nie otruł, sam się ogórkiem udławil. Bzdura. Jeśli już, to była to "zwyczajna" choroba (wg źródeł w wojsku panowała wówczas epidemia czegoś choleropodobnego). Ale...Potocki miał zarówno motyw, jak i okazję. Dowodów nie ma i nie będzie (dlatego to tak wspaniałe pole do dyskusji) ale z drugiej strony ten brak dowodów jest jedynym argumentem przeciw. A nie jesteśmy w sądzie ![]() -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.08.2025 19:34 |