Moje Miejsce
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Miejsce
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Jak postrzegacie miejsce, w którym żyjecie - swoją najbliższą okolicę, ludzi, zwyczaje?
Pomyślcie o tym fragmencie rzeczywistości, który was na codzień otacza. Czy jest to miejsce nieżyczliwe, bez perspektyw i smutne, czy też może przyjazne, bliskie sercu i dające wiele możliwości? Jaki jest ten maleńki kawałeczek czasu i przestrzeni, jaki został Wam dany? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
W moim przypadku ów dany mi kawałek miejsce i czasu za każdym razem jest dzielony na jeszcze mniejsze części.
Nigdy nie zagrzałem miejsca na dłużej.. Miejsce, gdzie spedziłem kilka lat po urodzeniu nie jest miejscem, gdzies chodziłem do podstawówki, z kolei gimnazjum to jeszcze inne miasto, nie mówiąc już o liceum, które jest jeszcze innym miejscem. Nigdy więc nie miałem możliwości związać się emocjonalnie z jakimś konkretnym miejscem, ludźmi. Wszystko to po kilku zaledwie latach przemijało. Ale to ciepłe miejsce, dość przyjazne odnajduje raczej w domu moich rodziców. Włocławek jest zimny, brzydki, nieprzyjazny. Nierozwojowy, karykatularny. Nie muszę go kochać, bo nie stąd jestem. Na szczęście wszystko dobre co było mi tu dane poznać zabiorę ze sobą do kolejnego miejsca - miasta niespełnionych marzeń. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:07 |