Szpital, ...?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Szpital, ...?
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Zapewne głupi temat, jak ja, ale trudno. byliśccie kiedysz w szpuitalu oprócz momentu kiedy się urodziliście? :} Bo ja niestety przyjeżdżam tu co miesiąc i chciałąbym wiedzieć jeżeli wogole do szpitala jeździcie, czemu musicie go odwiedzieć. odp.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Oj, byłam kupę razy w szpitalu. Większość to takie jednodniowe przypadki+obserwacja (zwichnięcia, przemieszczenia, złamania, ostry atak alergii, wstrząs mózgu - spadłam z drzewa.) Raz było dłużej - 2 tygodnie z okazji wycinania wyrostka. Ale gdzieś tak od czasów liceum moje wizyty w szpitalu ograniczają się do wizyt towarzyskich, które zdecydowanie nasiliły się od czasu podjęcia studiów. Ostatnio byłam w narutowiczu, odwiedzić kolegę, co wypadł z drugiego piętra na akademikach. Był taki nawalony, że się sanitariusze zastanawiali, czy go najpierw na Uciechy wieść czy do szpitala prosto.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:42 |