Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jeszcze standartem nie jest. Ale kurde, w mojej zaściankowej głowie się to nie mieści. Słucham o tym jak o zwyczajach Papuasów. "Jeśli tylko mu o tym powie"? What the fuck! To jest jakiś koszmar!!! Dziwię się nieco pro forma, bo takie historie znam, ale ciągle zupełnie to do mnie nie dociera. No chyba, że są ze sobą, żeby się pieprzyć tylko i wyłącznie. Wogóle facet, który nie jest zazdrosny ma coś nie tak z głową. Hormony mu źle pracują. Nad zazdrością irracjonalną trzeba panować oczywiście, ale jej brak świadczy albo o braku uczucia, albo jakichś innych brakach w psychice. To jest jakiś taki brak szacunku w stosunku do każdego z osobna i siebie nawzajemi i wogóle jakiś bezsens piramidalny.
Gdyby mnie moja dziewczyna poinformowała, że z kimśtam się całowała tonem 'nie ma problemu, ciesz się, że ci mówię, przecież liczy się szczerość' no to przecież chyba koniec by był. W przypadku tego faceta chyba chciałbym dokonać generalnie końca. Niezależnie od tego jak bardzo byłbym zakochany. Nie jestem z tych 'zdrady nie wybaczyłbym nigdy (tadadam i pioruny)', ale żeby wybaczać musi być świadomość 'tak się nie robi'. Jak widzę coraz rzadsza ta świadomość. Pokoślawione pokolenie rośnie. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:49 |