Eureko, Ja To Wiem!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Eureko, Ja To Wiem!
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 12:14 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Nie wiem czy wiemy, o czym napisałeś, ale czytanie poezji to nie ma być praca na hieroglifach cudzego umysłu. No patrz, a jakże często jest. Że już nie wspomnę o tym, że szkolne lekcje polskiego wydają się uczyć czegoś wręcz przeciwnego. ;] QUOTE Jeśli poeta powie: tam jest drugie dn, uwierzcie mi na słowo, ale nic nie widać i przy pomocy dostępnych narzędzi nie da się go wykryć, to nawet jeśli jest wolno czytelnikowi w to nie wierzyć. Masz rację. Przykro mi, że wyszło nie tak, jak chciałem. Myślałem tylko, że to drugie dno da się dostrzec. Jak by nie patrzeć, wiele osób pisze zawilej ode mnie. A mimo to - choć ja tych wierszy czasem w ogóle nie rozumiem - Wy się nimi zachwycacie. Ciągle mi chodzi po głowie ten wiersz Avady o dopasowywaniu się do oczekiwań. A może to efekt przeczytania "Zahira". Nie wiem. Owszem, troszkę manipuluję. Ale w tym wypadku będę się bronić. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:10 |