Zakon Feniksa W Vii Tomie, SPOILER
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zakon Feniksa W Vii Tomie, SPOILER
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
To tekst z tylnej okładki DH:
spoiler QUOTE "Harry czeka na Privet Drive. Zjawi się Zakon Feniksa, aby bezpiecznie eskortować go i uchronić przed Voldemortem i jego bystrymi zwolennikami – na ile potrafi. Lecz co zrobi Harry później? Jak wywiąże się z tej ważnej i najwyraźniej niemożliwej misji, którą zlecił mu Dumbledore i go z nią pozostawił? " A więc Zakon przetrwa po śmierci Dumbledora. Myślałem, że się rozsypie, ale jednak nie. Ciekaw jestem kto mu teraz przewodzi, gdy brak dyrektora? Jak myślicie kto? Ja nie mam żadnego kandydata na to stanowisko. Ten post był edytowany przez estiej: 30.06.2007 15:04 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taak. Snape byłby bardzo dobrym Kandydatem. Szkoda tylko, ze stoi po złej stronie. Gdyby tylko nie zabił Dumbledora...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:01 |