Vanitas, Dalsze próby literackie imć Zetiego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Vanitas, Dalsze próby literackie imć Zetiego
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Słyszeliśmy nieraz. Zastanówmy się teraz Co oznacza splot słów i zdarzeń? W krainie niebieskich marzeń. Vanitas vanitatum et omnia vanitas Cała prawda o nas w tych słowach zakryta Dlaczego nie miałaby zostać odkryta? Dlaczego o nią nikt nie pyta? Vanitas vanitatum et omnia vanitas Człowiek powinien być Caritas -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 31.03.2007 14:04) Yyy? Mam 13 lat jeśli już. Poza tym to nie ma nic do rzeczy. Jak się ktoś zna (nie jestem ekspertem ale co nieco wiem), to wiek nie ma znaczenia. Jeśli Ci coś nie pasuje to przykro mi. To nie było miłe. Hmmm. Zwracam honor co do tego "Caritas" Zeti. Hmm. Nie znam się na łacińskim, więc myślałam, że chodzi o organizację. W każdym razie życzę ci powodzenia w napisaniu, lub kontynuowaniu "Miasto Światła". To może być ciekawe. Pzdr. A. Ten post był edytowany przez Chooo: 31.03.2007 18:20 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:10 |