Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nabijanie Postów
PrZeMeK Z. |
01.04.2007 12:47
|
the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg |
Ten temat został założony w celu nabijania postów. Umieszcza się tu tylko wypowiedzi bezsensowne i nastawione wyłącznie na powiększenie licznika.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
PrZeMeK Z. |
01.04.2007 13:40
|
the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg |
Wreszcie jakiś mój temat cieszy się popularnością!
QUOTE Uważam, że rewolucja islamska w Iranie przyniosła gigantyczne negatywne skutki dla świata. Oczywiście trudno usprawiedliwiać pewne posunięcia Szacha, ale w warunkach społecznych kraju islamskiego droga do modernizacji jaką wybrał była chyba jedyną możliwą do zrealizowania w praktyce. Przykro mi, ale nie mogę się zgodzić. Gdyby nie przypadkowe rozwinięcie się pleśni na próbkach pana Fleminga, dziś umieralibyśmy na byle przeziębienie. Nie możesz więc stwierdzić, że antybiotyki nie mają cech pozytywnych. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:58 |