Ilość Stron "deathly Hallows", dużo? mało?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ilość Stron "deathly Hallows", dużo? mało?
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wydawnictwo Scholastic potwierdziło, że "Harry Potter and the Deathly Hallows" będzie liczył:
784 strony Czyli po polsku będzie ok 900 stron. Suuuuuuper. Nareszcie odpowiednia grubość! A wam jak się to podoba??? Ciekawe ile Polkowski będzie tłumaczył? Ten post był edytowany przez Zeti: 10.05.2007 16:29 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
walę tutaj, bo nie wiem gdzie. Od reazu mówię, że to raczej plotka, ale mój kumpel dostał coś podobnego do tego co dostał Katon (spis rozdziałów - prawdopodobnie przeciek z otoczenia wydawnictwa). Podobno dostał to od jeszcze innej osoby, a ta od kolegi z Anglii, gdzie podobno krąży ta wersja. Kumpel przetłuamczył, choć może niepotrzebnie, jak coś to wyciągnę od niego spis po angielsku. Tak czy siak, ja w to nie wierzę (ale wklejam dla was):
PRAWDOPODOBNIE SPOJLER OGROMNY 1: Ugoda 2: Życzenie Billa 3: Szczęśliwe zakończenie 4: Ostatnia taka wizyta 5: Katastrofa w Surrey 6: Śmiertelne regalia 7: Za plecami 8: Przyjaciel na zawsze 9: Odkrycie Neville'a 10: Rodzinna pamiątka 11: Złodziej i spadkobierca 12: Powrót do Zakazanego Lasu 13: Odejście klucznika 14: Niewybaczalny błąd 15: Zaskakujące zniknięcie profesora 16: Fenrir Greyback 17: Tajemniczy i ukryty Horkruks 18: Koszmar w Departamencie Tajemnic 19: Zemsta Księcia 20: Bez maski 21: Bitwa wciąż trwa 22: Ostatni z Huncwotów 23: Doskonały plan Czarnego Pana 24: Bolesne zakończenie 25: Czas pogrzebu i pożegnań 26: Powrót do Nory 27: Pamiętnik 28: Gojąc rany 29: Chłopiec z blizną Ten post był edytowany przez Katarn90: 01.05.2007 17:30 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:55 |