Ilość Stron "deathly Hallows", dużo? mało?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ilość Stron "deathly Hallows", dużo? mało?
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wydawnictwo Scholastic potwierdziło, że "Harry Potter and the Deathly Hallows" będzie liczył:
784 strony Czyli po polsku będzie ok 900 stron. Suuuuuuper. Nareszcie odpowiednia grubość! A wam jak się to podoba??? Ciekawe ile Polkowski będzie tłumaczył? Ten post był edytowany przez Zeti: 10.05.2007 16:29 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Hihi, to już prawdziwa plaga, mam kolejnego kandydata.
Doszło do mnie z wielkim czerwonym napisem - "to są pewne informacje!!!!!". Sęk w tym, że nawet nie mogę wysłać odpowiedzi zwrotnej, jakby adres nie istniał. I nawet nie mam głowy do oceniania prawdopodobnieństwa... :) QUOTE 1. Zbyt wiele szczęścia 2. Magiczne Dowcipy Weasley'ów raz jeszcze 3. Wiadomość od nikogo 4. Na Spinner's End 5. Ze skrawków wspomnień 6. Pochlebstwa i oszczerstwa 7. Ultimatum Ginny 8. Gorzki łup 9. Gniew Scrimgeoura 10. Na przekór prawdzie 11. Odzyskany trop 12. Rozkaz Czarnego Pana 13. W pułapce 14. Różdżka za różdżkę 15. Bellatriks i Glizdogon 16. Bardzo drogocenna trucizna 17. Rozterka Neville'a 18. Nieprzewidziana zamiana 19. Ofiara Weasley'ów 20. Sekret Nigellusa 21. Szpieg z Ministerstwa Magii 22. Złoty wiek 23. Listy z Hogwartu 24. Nieoceniona pomoc Moody'ego 25. Informacje z północy 26. Odkrycie Czarnego Pana 27. Niebezpieczna wyprawa 28. Fakty i bajki 29. Zabawa w chowanego 30. Na wystawie 31. Decyzja Malfoy'a 32. Spotkanie 33. Z poworotem w jaskini 34. Błąd Fideliusa 35. U źródeł -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:58 |