Bajki, na czym się wychowaliśmy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bajki, na czym się wychowaliśmy?
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Szukałam i nie znalazłam podobnego tematu.
Zapytanie moje brzmi, na jakich bajkach się wychowaliśmy, czy były one lepsze wychowawczo, niż te, któe są teraz? I czy poprostu jakie bajki są najbardziej wartościowe,przecież trzeba przyszłe nasze dzieci na czymś wychować xD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a! własnie sobie przypomniałam Małą Księżniczkę w formie krskówki.
ktos pamięta? uwielbiałam ją, zawsze na niej płakałam ze wzruszenia. -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith @ 18.05.2007 13:02) a! własnie sobie przypomniałam Małą Księżniczkę w formie krskówki. ktos pamięta? uwielbiałam ją, zawsze na niej płakałam ze wzruszenia. jakoś nie lubiłam tej bajki, nie wiem czemu. może własnie była dla mnie za smutna, albo za nudna. nie wiem. fajna była ta piosenka co ją śpiewał kogut z Looney Tunes ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:05 |