Książki, Które Kochamy I Przeklinamy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, Które Kochamy I Przeklinamy
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Piszcie, jakie są wasze ukochane książki, do których wracacie i których macie dość.
|
![]() ![]() ![]() |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
BEZWZGLĘDNIE KOCHANE
Uuuu. Dużo się tego uzbierało (mój nick ma pokrycie ;-)) No więc tak... 1. Harry Potter (1-7) - tylko dzięki niemu zaczęłam czytać. Tylko. 2. Opowieści z Narnii (1-7) 3. Niekończąca się histroria 4. Szepty czarownic 6. Trylogia o heroldach z Valdemaru (Strzały Królowej, Lot Strzały, Upadek Strzały) 7. Rowan 8. Proroctwo Kamieni 9. Peggy Sue i duchy (Dzień niebieskiego psa, Sen Demona) 10.Lassie, wróć!! 11.W pustyni i w puszczy 12.Trylogia o Atramentowym Świecie (Atramentowe Serce, Atramentowa Krew) 13.Most do Terabithii 14.O psie, który jeździł koleją 15. Jeszcze trochę tego jest, ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć tutułów... ZNIENAWIDZONE 1.Wszystko Musierowicz 2.Kubuś Puchtek 3.Mały Lord -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:05 |