Książki, Które Kochamy I Przeklinamy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki, Które Kochamy I Przeklinamy
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Piszcie, jakie są wasze ukochane książki, do których wracacie i których macie dość.
|
![]() ![]() ![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
O. Popieram LilienSnape w całej rozciągłości. Paulo Coelho jest wspaniały.
Harlequinem żadnym jak na razie się nie skalałam (chyba pozostawiłby trwały ślad w mojej psychice ![]() Gdzieś tam wcześniej Katon obstawał za Sienkiewiczem. To też przyznaję mu rację. Choć przyznam się bez bicia, że przez Krzyżaków nie przebrnęłam. A raczej w bólach i nie do końca. Za wcześnie, zdecydowanie za wsześnie przerabialiśmy to w szkole i nudziło mnie niemożebnie. Za to całą Trylogię wręcz kocham, z ogromnym naciskiem na Potop. Nie przypominam sobie, żebym jakiejś książki wybitnie nienawidziła. Jak była nudna, to nie czytałam. Proste. (Ach, Smagliczko, ty leserze!). Takich Chłopów, na przykład, nawet nie zaczęłam, bo się za późno obudziłam, zupełnie nieświadoma faktu, że zaraz po wakacjach mieliśmy ich przerabiać. Toteż Chłopów nie znam (a fee...). I jeszcze parę innych. O, nie znam też - zaraz polecą kamienie - Sapkowskiego. Naprawdę. Ten post był edytowany przez smagliczka: 23.05.2007 14:51 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:14 |