Fred, George I Mapa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fred, George I Mapa
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mam pytanie. Problem. Od dawna międlony, ale ostatnio reaktywowany w głowie. Aż założę osobny temat.
Pytanie, a raczej dwa pytanie, brzmią tak: 1. Skąd Fred i George znali hasło do Mapy Huncwotów? 2. Jakim cudem ich uwagi nie przykuł nigdy Peter Petigrew?! Nawet nie mając wiedzy kto zacz musieli zauważyć, że zawsze jest w wierzy Gryffindoru. Że niemal zawsze jest tam gdzie Ron. Prawdę mówiąc uważam to za największy bład JKR. A może nie błąd? Może macie wyjaśnienie? |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Zwodnik @ 30.05.2007 23:18) Mówiąc jeszcze inaczej - instynktownie czuję, że Rowling nie wzięła tego faktu pod uwagę konstruując III tom a wytłumaczenie powstało dopiero później. Wystarczy? Nie. QUOTE(Zwodnik @ 30.05.2007 23:18) I bardzo jestem ciekaw, gdzie widzisz u mnie tę beznamiętną pogardę? QUOTE(Zwodnik @ 30.05.2007 11:13) jest babol, więc trzeba było jakieś wyjaśnienie upichcić Tu. QUOTE(Zwodnik @ 30.05.2007 23:18) Zauważ, że ja po prostu stwierdziłem fakt. A raczej swoje odczucie i przypuszczenie odnośnie faktu. Czyli tak jak mówiłam. Ty wiesz. Ciekawe, skąd. QUOTE(Zwodnik @ 30.05.2007 23:18) Pichcenie wyjaśnień oznacza wymyślanie ich naprędce, imputuje też bylejakość. I tak, sugeruje ocenę owego pichcenia. Raczej mało pozytywną. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:31 |