Magiczni Łoczin Hary Pota, ...czyli wspólny wypad na film
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magiczni Łoczin Hary Pota, ...czyli wspólny wypad na film
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Panie i Panowie, Panowie i Panie, moderatorzy i smiertelnicy,
jak wszystkim wam doskonale wiadomo, na ekranach kin polskich pojawi sie dnia 29 LIPCA kurna chata motyla noga LIPCAAA!! upragniony film pod tytulem Harry Potter i.. eeee... <sprawdza> o, Zakon Feniksa! Wiekszosc z nas tu obecnych z owym panem lacza zazyle stosunki, a jesli nie, to chociaz sentyment. Dlatego tez.. pod dyskusje poddaje pomysl wspolnego ogladania <w kinie oczywiscie> owego dzielka, a co za tym idzie - wyznaczenia daty <bo 29 byc nie moze z powodow roznych*>, miejsca spotkania, rodzaju przebrania i ilosci wyrysowanych blizn na czolach <znaczy - dla niekumatych - ilu nas szacownych forumowiczow przybedzie>. ![]() Mam nadzieje, ze nie musze powtarzac, iz takie spotkanie to absolutna koniecznosc, a nasze forum okryloby sie hanba, gdyby do niego nie doszlo. Takze do dziela dzielni organizatorzy, lista otwarta, temat zostal uwolniony. ![]() * Open'er, Chiny, Matury, ... Ten post był edytowany przez Eva: 05.06.2007 17:00 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Lista gości powinna być chyba pierwsza, żeby w ankiecie nie brały niepotrzebnie udziału osoby, które i tak nie mają wstępu. ;]
Czemu akurat dwa dni? Dojazd do stolicy? Autobusem kilka godzin. Pociągu bezpośredniego nie mam, ale też się da załatwić. Jeśli będzie jednak Kraków, cóż... Się zobaczy. Zawsze chciałem odwiedzić to miasto. Chyba. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:47 |