Legalizacja Marihuany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Legalizacja Marihuany
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie pale, ale jestem jak najbardziej za legalizacja. jest kilka powodow:
1. marihuana w malych ilosciach PODOBNO nie uzaleznia taka jak alkohol. skoro alkohol jest legalny to czemu nie marihuana? 2. 'czysty towar'. czasami dilerzy dodaja cos od siebie na wzmocnienie, nie wiadomo co 3. niewatpliwy zysk dla panstwa 4. policja zajmowala by sie powazniejszymi sprawami (mocniejsze narkotyki, zabojstwa, kradzieze itd.) co o tym sadzicie? |
![]() ![]() ![]() |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 19.06.2007 18:27) [Zauważyłem ciekawą manipulację: Sebastian retuszujesz wady wprowadzając stwierdzenia "podobno" i "w małych ilościach", a przy okazji zysków i korzyści koloryzujesz używając przymiotnika 'niewątpliwy' - chociaż nie podajesz żadnych argumentów. w takiej Holandii vat nakladany na kazdy towar do sprzedazy, czyli np. marihuane, przynosi spore zyski dla panstwa. mysle, ze w taki sposob moglaby zarobic na jakies konkretne cele (nie mam na mysli tutaj luksusowych samochodow dla sejmu ;p). co do tych moich malych retuszow, moge zastosowac jedynie stwierdzenie 'podobno', poniewaz nie wiem za bardzo jak to jest, opieram sie tylko na roznych opiniach w mediach i znajomych. dobrze napisal to hazel. zgadzam sie z jego opinia w 100% "Skoro nie palisz, to czemu Cię w ogóle zajmuje ten problem? Chcesz legalizować dla kolegów?" Przemku, nie dla mnie, nie dla kolegow, ale dla ludzi. quota sie zamyka kurdebalans takim czymś: CODE [/quote] //misiek Ten post był edytowany przez MisieK: 19.06.2007 19:32 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:18 |