Legalizacja Marihuany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Legalizacja Marihuany
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie pale, ale jestem jak najbardziej za legalizacja. jest kilka powodow:
1. marihuana w malych ilosciach PODOBNO nie uzaleznia taka jak alkohol. skoro alkohol jest legalny to czemu nie marihuana? 2. 'czysty towar'. czasami dilerzy dodaja cos od siebie na wzmocnienie, nie wiadomo co 3. niewatpliwy zysk dla panstwa 4. policja zajmowala by sie powazniejszymi sprawami (mocniejsze narkotyki, zabojstwa, kradzieze itd.) co o tym sadzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie popieram legalizacji marihuany.
Zdanie swoje argumentuje tym, ze nie jest ona z konopii (!) oraz bardzo oczywistym faktem, o ktorym pare osob zapomina - marihuana jest n a r k o t y k i e m. Pitu pitu, moglbym sie rozpisywac dlaczego dokladnie, ale .. po co? Dla zwolennikow bedzie to czcze gadanie, bo "pale bo lubie i jest fajnie i jest elo i mam poszerzona percepcje i mam gastrofaze i panstwo przezyje bum gopodarczy z powodu wplywow ze sprzedazy narkotykow i mniej ludzi bedzie palic (sic!) i ze to nic zlego i ze wszyscy tak robia i ze po co zamykac tych biednych ludzi co sprzedaja i jest nawet swietna dla zdrowia!". Dla konserwatywnych przeciwnikow bedzie to 'narzedzie szatana, diabelskie zielsko (King sie klania ![]() Ciekawszy bylby temat czy wprowadzic prohibicje-zdelegalizować alkohol badz tez zakazac uzywania tytoniu. Niestety - co pozwolone i zakorzenilo sie w setkach kultur bedzie bardzo ciezko zakazac w erze cudownej demokracji i robienia wszystkiego co sie moze wymarzyc zgodnie z haslami wolnosci wszelakich. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:19 |