Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sentencje, Złote Myśli, Cytaty, ulubione...
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wpadłam na pomysł, aby zamieszczać na forum nasze ulubione sentencje, cytaty, złote myśli. Niektóre są na pewno godne przemyślenia i można się tutaj zastanowić nad nimi
![]() Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz... Forrest Gump Człowiek zadowolony to anioł, który wnosi słońce do domu. Phil Bosmans Prawdziwy poszukiwacz radości cieszy się już dziś różą, która dopiero jutro rozkwitnie. B.A. Betzinger -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeden z moich ulubionych cytatów, bardzo dobra definicja słowa "prostak":
"Z butów sterczy słoma, literaturę zna z opracowań lektur Buraczana Dama. Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma w butach ze złota była" (z piosenki Kasi Nosowskiej pt. O Tobie) *** "Że żywym żyć wiecznie nie dano, Że martwi nie zmartwychwstaną, Że nawet najdłuższa z rzek Gdzieś w morzu kończy swój bieg" (ostatni czterowiersz jedenastej strofy poematu pt."Ogród Prozerpiny" Alegornona Charlesa Swinburnea) "Gdy stanąłem w lesie na rozstaju dróg, Podążyłem tą mniej uczęszczaną, I wiedziałem, że to znaczy już, Że jest inaczej" (z wiersza Roberta Frosta pt. "Droga Rzadko Uczęszczana") Ten post był edytowany przez martusza: 20.06.2007 22:40 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 19:10 |