Legalizacja Marihuany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Legalizacja Marihuany
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie pale, ale jestem jak najbardziej za legalizacja. jest kilka powodow:
1. marihuana w malych ilosciach PODOBNO nie uzaleznia taka jak alkohol. skoro alkohol jest legalny to czemu nie marihuana? 2. 'czysty towar'. czasami dilerzy dodaja cos od siebie na wzmocnienie, nie wiadomo co 3. niewatpliwy zysk dla panstwa 4. policja zajmowala by sie powazniejszymi sprawami (mocniejsze narkotyki, zabojstwa, kradzieze itd.) co o tym sadzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak. Oczywiscie. Zrownajmy czekolade z trawa, a trawe z koksem i mowmy, ze wszystko jest dla ludzi i jak bedziesz rozsadny. A co drugi tuman uzna, ze skoro zre czekolade i zyje, to z koksem tez sie uda.
Szczere pytanie - tu jest internet, nikt Cie nie bedzie identyfikowal. Palisz trawe? Ja uwazam, ze nie panstwo jest od tego, zeby ludziom zabraniac sie truc. Jesli chca przy tym rajcowac sie danymi statystycznymi, ze robia super i jest zajebiscie, to mam to w dupie, poki nie sa moja rodzina ani kims kogo kocham. A wtedy to nadal nie jest sprawa panstwa i policji. Chociaz moja juz tak. A jesli nie to powtarzam, mam to w dupie i widocznie kretyni musza ginac. Kiedys gineli, bo zycie nie jest dla kretynow. Ale wspolczesnie jest opieka socjalna, zasilki, renty, odszkodowania i tawkowa propaganda, wiec latwiej w swoim debilizmie trwac calymi latami bez wiekszej krzywdy dla siebie. Nie lubie Nietschego, ale moze mala szczypta takich klimatow swiatu sie przyda. Zazywasz - przegrywasz - sp...laj. |
messer |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.06.2007 Skąd: KrK-PBW Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 21.06.2007 23:34) Tak. Oczywiscie. Zrownajmy czekolade z trawa, a trawe z koksem i mowmy, ze wszystko jest dla ludzi i jak bedziesz rozsadny. A co drugi tuman uzna, ze skoro zre czekolade i zyje, to z koksem tez sie uda. Szczere pytanie - tu jest internet, nikt Cie nie bedzie identyfikowal. Palisz trawe? Katon -> zliczę to na palcach jednej ręki i jednak nie czuje się uzależnionym ćpunem. Drugą część Twojej wypowiedzi popieram. Ja tylko usiłuję przedstawić niektóre fakty świadczące o realnej szkodliwości thc. PS> Troche wysilku i nie bede Ci sie musial przedstawiac ;-) Ten post był edytowany przez messer: 21.06.2007 23:46 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:01 |