Legalizacja Marihuany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Legalizacja Marihuany
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie pale, ale jestem jak najbardziej za legalizacja. jest kilka powodow:
1. marihuana w malych ilosciach PODOBNO nie uzaleznia taka jak alkohol. skoro alkohol jest legalny to czemu nie marihuana? 2. 'czysty towar'. czasami dilerzy dodaja cos od siebie na wzmocnienie, nie wiadomo co 3. niewatpliwy zysk dla panstwa 4. policja zajmowala by sie powazniejszymi sprawami (mocniejsze narkotyki, zabojstwa, kradzieze itd.) co o tym sadzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
no oczywiście że wymaga samodyscypliny. wymaga bycia w miare ogarniętym żeby to kontrolować. miałam 'znajomego' który co roku (ale tylko raz w roku) w swoje urodziny fundował sobie strzała amfetaminy i krzywdy mu to nie robiło i nie robi. ale trzeba być ogarnietym. tak samo z paleniem. palenie raz na miesiąc nie jest czymś czego się nie kontroluje. jeśli zdarzy się tak, że dwa miesiące nie będziesz miał palenia chyba ci to nie zrobi specjalnie?
ja ostatnio paliłam w maju (nie będę pokazywać palcem z kim magicznym haha) i jakoś nie czuje że musze. za jakiś czas pewnie znowu zapale ale nie uważam że mam z tym jakiś problem. jade na dwa miesiące do anglii i ostatnia rzecz jaka mnie zajmuje to to, że nie będę tam miała palenia. wszystko jest dla ludzi trzeba tylko umiejetnie z różnych rzeczy korzystać. -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:30 |