Fobie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fobie
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Macie jakieś lęki?
U mnie największą fobią jest ichtiofobia i ochlofobia. I coś co przeważnie śmieszy ludzi - koulrofobia. Ludziom się dziwią, że jak można bać się niektórych rzeczy, np. pięknych kobiet, czy instrumentów które przypominają członka, ale nie zdają sobie sprawy jak uciążliwe i niekiedy ośmieszające może to być. Ten post był edytowany przez kObra.: 25.06.2007 00:10 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiecie co? Adrian Monk może i jest zabawny na ekranie, ale w prawdziwym życiu nie. JA np. mieszkam z jego żeńskim odpowiednikiem, a mianowicie moją mamą, która tak jak Kobra, przed wyjściem z mieszkania sprawdza czy wszystkie gazy są wyłączone, a jak widzi, że za oknem jest pochmurno to wyłącza wszystkie urządzenia z prądu, a jak zamknie drzwi to przynajmniej 2 razy sprawdza czy RZECZYWISCIE są zamknięte. Co prawda, fobie te nie łączą się z obsesją na punkcie brudu, bo mama brudem głowy sobie nie zawraca. Fakt faktem, sprząta, ale tylko tyle ile potrzeba. Czasem naprawdę mnie to męczy, kiedy każe mi dziesięć razy sprawdzać czy wszystko jest wyłączone. Ale cóż, już się przyzwyczaiłam. W ogóle obraziła się na mnie, że tak napisałam.
Ten post był edytowany przez martusza: 26.06.2007 18:45 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:35 |