Fobie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fobie
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Macie jakieś lęki?
U mnie największą fobią jest ichtiofobia i ochlofobia. I coś co przeważnie śmieszy ludzi - koulrofobia. Ludziom się dziwią, że jak można bać się niektórych rzeczy, np. pięknych kobiet, czy instrumentów które przypominają członka, ale nie zdają sobie sprawy jak uciążliwe i niekiedy ośmieszające może to być. Ten post był edytowany przez kObra.: 25.06.2007 00:10 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, Avada, dlaczego nie zostawiłeś chociażby linka do tamtego obrazu ;/? Wnerwia mnie, jeżeli ktoś z osobistych powodów edytuje komuś posta tak, że inni przez to nie mają dostępu do ważnej rzeczy (mogą wysłać PMa, czekać na odpowiedź, zobaczyć później, otwierając przypadkiem, w oderwaniu od kontekstu)
a bo jestem słaby i i tak wchodziłym w tego linka : P A co do fobii: hm... moja fobia nie jest tak dziwna jak strach przed tęczą, ale jednak jakieś tam zdziwienie budzi wśród otoczenia (boję się much, troszkę też larw). Jeżeli tylko słyszę gdzieś znajome bzyczenie dostaję napadu - wrzeszczę, wierzgam, uciekam, tętno 150 itd. ![]() ![]() Mam jeszcze rodzaj delikatnego lęku wysokości, ale to chyba ma w większym czy mniejszym stopniu zdecydowana większość ludzi... jak stoję w górach przy brzegu, z trzech stron jest przepaść, nie ma żadnej barierki itd. nie cuzję się zbyt komfortowo, ale kiedy np. z asekuracją wchodzę na wysoką skałę czuję się całkowicie pewnie, mogę patrzeć w dół i jakoś mnie ta wysokość nie rusza. Ten post był edytowany przez Avadakedaver: 27.06.2007 13:26 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:23 |