Fobie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fobie
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Macie jakieś lęki?
U mnie największą fobią jest ichtiofobia i ochlofobia. I coś co przeważnie śmieszy ludzi - koulrofobia. Ludziom się dziwią, że jak można bać się niektórych rzeczy, np. pięknych kobiet, czy instrumentów które przypominają członka, ale nie zdają sobie sprawy jak uciążliwe i niekiedy ośmieszające może to być. Ten post był edytowany przez kObra.: 25.06.2007 00:10 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Śmieszy mnie Feng Shui.
![]() Mam łóżko nogami do drzwi, bo inaczej nie szło go ustawić. Lustra wcale nie mam. A burzę uwielbiam. Mógłbym na nią patrzeć godzinami. Nie wspominając o takim gwałtownym wichrze i ogólnym szaleństwie natury tuż przed burzą - po prostu coś wspaniałego. Chyba nie mam żadnej fobii, ale pamiętam, jak kiedyś po obejrzeniu "Oszukać przeznaczenie" panicznie bałem się chodzić po domu, gdy było całkiem ciemno. Oczami wyobraźni widziałem te wszystkie ostrza, śliskie powierzchnie, ciężkie przedmioty... ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:46 |