Potterowe Lotto, Typujemy!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Potterowe Lotto, Typujemy!
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nikt inny nie założył to ja założę.
Dobra, czas obstawiać. Zostało wszystkiego 17 dni. Co się wydarzy/ wyjaśni w "Deathly Hallows"? Obstawiamy wedle najważniejszych punktów, może być obszerniej. Jeśli ktoś chce zaproponować jeszcze jakiś punkt, proszę bardzo. 1. Snape - dobry czy zły? 2. Czym są Deathly Hallows? 3. Kto zginie? 4. Zakończenie - Harry The Hero czy Voldy's Victory? 5. Horkruksy - do którego z założycieli należy brakujący, które są "łatwiej dostępne", a które nadal zabezpieczone jak medalion Slytherina itp. 6. Slughorn - jego rola i zamiary 7. Inni bohaterowie - kto się z kim zwiąże, jak się potoczą losy itp. Dla tego, kto będzie najbliżej prawdy, można stworzyć jakąś nagrodę. Moje odpowiedzi: 1. Dobry 2. Czymś nowym, nieznanym, najprawdopodobniej potężnymi przedmiotami 3. Snape, Voldemort, Pettigrew, Bellatriks, któryś z mniej ważnych Weasleyów (Bill? Charlie?) i cała kupa postaci trzecioplanowych 4. Harry The Hero 5. Medalion na Grimmauld Place albo u Mundungusa w Azkabanie, czarka Hufflepuff w skarbcu z brytyjskiej okładki, Nagini przy Voldemorcie, reszta strzeżona. Brakujący horkruks należy do Ravenclaw i ma jakiś związek ze smokiem z okładki wersji Deluxe 6. Dobry, stanie się nowym przywódcą Slytherinu i mimo wahań stanie po tej słusznej stronie 7. Ron + Hermiona, Harry + Ginny, Neville + Luna, Fred + George ![]() Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 03.07.2007 12:08 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie, nie. W książkach nie ma rasizmu. Ale u czytelników jest. Myślę, że Potter niekoniecznie będzie miał żonę. Może czekać go los duchowy Froda, chociaż fakt, to byłoby smutne. Nawet bardzo.
Co do Snape'a - nie stoję już tak twardo na goodsnape'owym stanowisku. Nie wiem czemu. Może jest dla mnie tak jasne i oczywiste, że w związku z tym wydaje mi się nierealne w obliczu umiejętności zaskakiwania JKR. Ale evilsnape'owa teoria jest błędna na pewno. Więc jakieś własne gry? Kto wie. Tak czy inaczej tutaj szykuje się naprawdę wielkie zaskoczenie. Myślę, że Rowling szykuje coś specjalnego. Najmocniejszy fajerwerk. Nie mam nawet cienia ochoty spekulować. Nie na dwa tygodnie przed dniem, w którym się dowiem. W ogóle nie mam już ochoty na domysły. Chcę się zdziwić. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:37 |