Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Sorry, ale ponieważ temat dla filmu numer 6 chyba jeszcze nie istnieje posyłam link tutaj...od razu ostrzegam, że nie są to 100% sprawdzone informacje, ale coś jest na rzeczy.
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/12057086.html Ps. Avada kofam twoją sygnaturę ![]() ? a, dzięks. Ten post był edytowany przez Avadakedaver: 29.04.2007 00:28 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Jak dla mnie bomba! No, może Kristin Scott Thomas jakoś mi do Narcyzy średnio pasuje, ale trudno.
Sheen naprawdę wygląda jak Blair. Kiedy czytalam VI część to Blair mi przed oczami stanął, nie jakiś tam pierwszy lepszy mężczyzna pod krawatem. ;) Cóz, Blair został premierem w 1997 roku, więc tym z książki powinien być John Major, ale ja nigdy nie brałam sobie do serca daty 1992 jako tej wyznaczającej czas w HP. Jeżeli to co mówią o ostatnim filmie, że reżyser skupia się tam na polityce Ministerstwa i ministrze jako takim, wycinanie Scrimgeoura z następnego filmu, może być błędem. Zresztą nie wiemy jaką rolę odegra nowy minister w VII części (chyba że scenarzyści jakimś cudem wyciągnęli informację od Rowling). Szkoda by było wycinać z VI te sceny, w których Harry jeszcze raz przeciwstawia się głupocie urzędników (ach! uwielbiam tę rozmowę Harry-Rufus w Boże Narodzenie). Ten post był edytowany przez Pszczola: 16.07.2007 19:08 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:24 |