Nie Da Sie Uciec Od Przeszłosci...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nie Da Sie Uciec Od Przeszłosci...
agusia256 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 27.05.2007 ![]() |
Nie przypadło wam do gustu wiec nie bede was juz męczyc moją twórczoscia
Ten post był edytowany przez agusia256: 02.08.2007 22:00 |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Powtórzę to co poprzednio - początek średnio mi się podoba, ale pisz dalej. Zobaczymy, jak się rozwinie.
Tylko nie licz na to, że "wybaczymy" Ci ortografię i interpunkcję. Jeśli nie masz Worda, poproś kogoś o sprawdzenie. Wiele osób tekst napisany z błędami odrzuca i zniechęca (mnie również). Opakowanie jest równie ważne jak produkt. Postaraj się trochę zwolnić tempo. Skup się bardziej na opisach, tchnij w nie trochę życia, niech Harry rozejrzy się po lokalu i dostrzeże kilka szczegółów więcej - to buduje nastrój. I radzę - to tylko rada, nie musisz się stosować - zrezygnować ze zdrobnienia "Hermi". Nie brzmi dobrze. "Hermiono" naprawdę w tej sytuacji pasowałoby bardziej. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 00:45 |