Need Help, sie po piatku wywali
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Need Help, sie po piatku wywali
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wlasnie sie dowiedzialam ze wskoczylam z rezerwowych na filologie angielska i nie wiem co robic. Prosze o sugestie, jakies argumenty - i tak pozniej zdecyduje sama ale tak mnie to zaskoczylo ze potrzebuje pomocy.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
IFA na UAMie ma duza renome, bardzo duzy nacisk klada na wymowe, no i dodatkowy jezyk jeszcze. Kusi mnie (wiem ze bezuzyteczny) ale ghaeilge. Z tego co mowil znajomy, ktory konczy niemca z dunskim ale ma dosc duza wiedze z zakresu jezykow i filologii w ogole, po IFA'ie sie nie zostaje nauczycielem xD Poza tym ja nie zamierzam konczyc tylko jednego kierunku :P Wiec.. w sumie zlozylam na angielska. A za rok, dwa, moze trzy.. moze sinologia. Moze filmoznawstwo. Moze filologia polska. Moze cokolwiek co mi wpadnie do glowy, kto mi zabroni? ;> Wieczny student to moje przeznaczenie XD Wiec.. temat w sumie mozna zamknac :d
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:18 |