Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Sorry, ale ponieważ temat dla filmu numer 6 chyba jeszcze nie istnieje posyłam link tutaj...od razu ostrzegam, że nie są to 100% sprawdzone informacje, ale coś jest na rzeczy.
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/12057086.html Ps. Avada kofam twoją sygnaturę ![]() ? a, dzięks. Ten post był edytowany przez Avadakedaver: 29.04.2007 00:28 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
Juz sie nie moge doczekac tego filmu ^^. Fajnie, że David Yates pozostaje na miejscu rezysera kolejnego HP. Steven Kloves powrócił jako autor scenariusza ale pan Idziak zrezygnował ;=;. IMDB podaje, że autorem zdjęć w Księciu Półkrwi będzie Bruno Delbonnel - francuz, autor zdjęć np "Amelli" - który byl 2 razy nominowany do oscara a Nicholas Hooper po raz kolejny skomponuje muzykę.
Quidditch w filmie będzie na 99%! Rupert (czyli Ron) powiedział, że nie może się doczekać latania na miotle więc chyba Quidditch pozostanie. Gdyby go wycieli to by musieli dośc sporo zmienić (wkońcu Harry po meczu całuje się z Ginny). Chyba, że zrobią tak, że tylko bedzie mała wzmianka o tym, że Harry został kapitanem drużyny i tylko będzie o ostatnim meczu na którym nie było Harrego bo był u Snape'a na szlabanie. 6 część jest troche krótsza od 4 części więc moze ten Quidditch się pojawi... Naomi Watts idealnie pasuje jak Narcyza. Wyobrażacie się Helene Bonham-Carter, Naomi Watts i Alana Rickmana w jednej scenie (mam tutaj na myśli nawiedzenie Snape'a przez Cyzie i Belle) ? Rosmerta tez pewnie powróci. Wkońcu to ona podaje naszyjnik Kate Bell i zatruła miód dla Dumbeldora(była pod działaniem zaklęcia Imperius). Pogrzeb Aragoga też pewnie będzie. Jak wytna tą scene to niby jak Harry dostanie wspomnienie Slughorna? Jestem też ciekaw jaka kategorie wiekową dostanie ten film... Malfoy cały we krwi i te Inferiusy, które wyłaniają się z jeziora w jaskini (gdy czytałem ten fragment to przed oczyma miałem scene z Ziemii Zywych Trupów, gdy te wyłaniały się z rzeki by dostac się z miasta. Kto ogladał ten wie o czym mówie). troche sie rozpisałem xD pozdrawiam Ten post był edytowany przez Ponury: 06.08.2007 23:09 -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:57 |