Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Sorry, ale ponieważ temat dla filmu numer 6 chyba jeszcze nie istnieje posyłam link tutaj...od razu ostrzegam, że nie są to 100% sprawdzone informacje, ale coś jest na rzeczy.
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/12057086.html Ps. Avada kofam twoją sygnaturę ![]() ? a, dzięks. Ten post był edytowany przez Avadakedaver: 29.04.2007 00:28 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No ale mimo wszystko?
KT jest najniżej na mojej liście, ale widziałam go chyba ze trzy razy, kupiłam go sobie nawet na dvd, żeby mieć pełną kolekcję. Za grosze, używanego, na allegro, ale jednak ![]() Osobiście bym obejrzała na Twoim miejscu, w końcu warto wiedzieć jak to wypadło (tak myślę). A wypożyczenie płyty chyba nie zrujnuje niczyjej kieszeni. Btw, mam wrażenie że był nie tylko na TVN (i nie mam tu na myśli HBO ani Canal+, raczej zwykłą swojską Jedynkę), ale się nie upieram. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:50 |