Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Film Numer Sześć, Znaczy Się HPiKP, czyli coś się kluje już powoli...
Mione |
27.04.2007 17:32
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta |
Sorry, ale ponieważ temat dla filmu numer 6 chyba jeszcze nie istnieje posyłam link tutaj...od razu ostrzegam, że nie są to 100% sprawdzone informacje, ale coś jest na rzeczy.
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/12057086.html Ps. Avada kofam twoją sygnaturę już ją gdzieś wcześniej widziałam, ale niezmiennie mnie uszczęśliwia. ? a, dzięks. Ten post był edytowany przez Avadakedaver: 29.04.2007 00:28 -------------------- |
horror_kitty |
17.08.2007 15:29
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta |
To były czasy... KF na pirackiej plytce od kolegi kolegi. Nie przeszkadzało mi nawet,ze mniej wiecej 10 minut filmu bylo wyciete:D A jak juz dostalam dwupak KF I KT to byla euforia:D Nie bylo dnia bez Harry'ego:D
A wracajac do oceny dwoch pierwszych czesci to ogladajac je przez pryzmat trzech po nich nastepujacych,pozostawiaja chyba wiele do zyczenia... Tak szczerze to filmy zaczely podobac mi sie dopiero od WA,moze przez zmiane scenerii moze przez mroczniejszy klimat,ach ta scena ataku dementorow;> Co do szóstki to czekam na sceny z myslodsiewni Dumbledora ;> Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 17.08.2007 22:41 -------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:33 |