Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
Mahdi |
18.08.2007 19:44
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna |
Uwaga , chcialbym oglosic wszystkim forumowiczom, ze strona zmieni swoje oblicze pod wzgledem graficznym i redakcyjnym( bedzie przesiewka ze tak i wreszcie niusy beda staly na wysokim poziomie.
Mam do was pytanie co do nowego wygladu strony !! Strona ma byc zrobiona w ciemnych czy jasnych kolorach ?? Propozycja z mojej strony to odcienie jasne poniewaz wszystko na stronie jest bardziej widoczne ! Pozdrawiam (przeniesione do odpowiedniego podforum) |
Zeti |
18.08.2007 20:11
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
No tu ludzi więcej.
Więc, ja bym proponował kolor stronki zbliżony do koloru forum. Taki jasny błękit. Mi to bardzo odpowiada, bo tak nie męczy oczu. I chciałbym, żeby ta nowa grafika dobrze działała w Mozilli, bo ta, która teraz jest działa w Firefoxie dopiero od kilku miesięcy. Mam też pytanie co do działu Okładki. Może by tak powstawiać okładki innych tomów poza pierwszym, tak żeby się otwierały? Niektóre zagraniczne covery (niemieckie dla dorosłych) są po prostu świetne. Warto byłoby je dodać. Mam nadzieję, że harrypotter.org po przebudowie dołączy jakością newsów do takich stron jak deptajem.pl i felixfelicis.boo.pl A i jeszcze może taki fajny obrazek na górze jak na wyżej wymienionych stronach? -------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:41 |