Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
Mahdi |
18.08.2007 19:44
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna |
Uwaga , chcialbym oglosic wszystkim forumowiczom, ze strona zmieni swoje oblicze pod wzgledem graficznym i redakcyjnym( bedzie przesiewka ze tak i wreszcie niusy beda staly na wysokim poziomie.
Mam do was pytanie co do nowego wygladu strony !! Strona ma byc zrobiona w ciemnych czy jasnych kolorach ?? Propozycja z mojej strony to odcienie jasne poniewaz wszystko na stronie jest bardziej widoczne ! Pozdrawiam (przeniesione do odpowiedniego podforum) |
Zeti |
18.08.2007 22:14
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
No więc można by dać sobie spokój z pamiętnikami. Dać wszystkie do działu Fan Fictions. FF też rozbudować. Ja chociażby proponuję dzieła Carmen Black - Harry Potter i Bractwo Smoka, oraz Harry Potter i Jeźdźcy Apokalipsy.
Dać jakieś dokładniejsze streszczenia książek. Dział download, odsyła nas do ... Spółdzielni Mieszkaniowej "Concordia". To nalezy zmienić. Jak już wcześniej pisałem dział z okładkami, a oprócz niego jeszcze galeria, i fan arty. Dodać jakiś dobrze widoczny pomarańczowy (tak! koniecznie pomarańczowy tak jak okładka) licznik do polskiej premiery. Stworzyć specjalny działo VII tomie. Co do kolorystyki, to może być jeszcze inne rozwiązanie. Na Felixfelicis.boo.pl samemu można wybrać kolorystykę. Na dole strony znajduje się Metamorfomag, w którym wybiera się style np:styl GD - kolor niebieski, styl DH - kolor pomarańczowy. Każdy może wybierać. Ja mam ustawiony oczywiście niebieski - GD -------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:35 |