Paskudne Obrzydlistwo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Paskudne Obrzydlistwo
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ciekawi mnie popularność serwisów takich jak Rotten oraz rozmaitych programów prezentujących medyczne osobliwości, operacje na żywo itp. Moi koledzy przesyłają sobie linki do "extremalnych filmików", opowiadają z przejęciem, że widzieli rozpryśnięty na szybie mózg, a któregoś razu dzieci z podstawówki przesyłały sobie zdjęcie zmiażdżonego korpusu w charakterzer żartu.
Skąd taki pociąg do obrzydliwości i "hardkoru"? Jakie formy to zainteresowanie przyjmuje u Waszych znajomych, a może u Was? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mam znajomych, co uwielbiają takie makabryczne sceny.Już nawet próbują takiego czegoś na zdechłych zwierzętach. Raz nawet widziałem zdechłego kota. Dwa dni później ten zdechły i lekko juz nadgniły kot był obdzierany ze skóry przez dwóch szóstoklasistów. Ludzie chyba uważają, ze to modne. Taka masakra, krew się leje, może to za sprawą tych drastycznych gier komputerowych? Typu jak najdalej rzuć człowiekiem, tak, żeby się rozwalił.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:57 |