Paskudne Obrzydlistwo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Paskudne Obrzydlistwo
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ciekawi mnie popularność serwisów takich jak Rotten oraz rozmaitych programów prezentujących medyczne osobliwości, operacje na żywo itp. Moi koledzy przesyłają sobie linki do "extremalnych filmików", opowiadają z przejęciem, że widzieli rozpryśnięty na szybie mózg, a któregoś razu dzieci z podstawówki przesyłały sobie zdjęcie zmiażdżonego korpusu w charakterzer żartu.
Skąd taki pociąg do obrzydliwości i "hardkoru"? Jakie formy to zainteresowanie przyjmuje u Waszych znajomych, a może u Was? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zeti>>w temacie o grach już chyba zostało udowodnione, że zwalanie winy na brutalne gry to kiepskie podejście.
Ja? Nie widziałem żadnej ,,Piły" i tym podobnych filmów. Fizycznie nie dla mnie. Miałem okazję zobaczyć minutę ,,Hostelu" i to wystarczy mi na długie lata jeszcze. A jako miłośnik kotów (i najwyraźniej nienormalna osoba) za każdy wyżej przytoczony w tym temacie przykład okrucieństwa co najmniej krzyżowałbym do góry nogami. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:23 |