Paskudne Obrzydlistwo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Paskudne Obrzydlistwo
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ciekawi mnie popularność serwisów takich jak Rotten oraz rozmaitych programów prezentujących medyczne osobliwości, operacje na żywo itp. Moi koledzy przesyłają sobie linki do "extremalnych filmików", opowiadają z przejęciem, że widzieli rozpryśnięty na szybie mózg, a któregoś razu dzieci z podstawówki przesyłały sobie zdjęcie zmiażdżonego korpusu w charakterzer żartu.
Skąd taki pociąg do obrzydliwości i "hardkoru"? Jakie formy to zainteresowanie przyjmuje u Waszych znajomych, a może u Was? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Wybacz, masz rację. Patrzyłem ze swojej perspektywy - bo mieszkam na wsi, ale nie mam gospodarstwa smile.gif Ale myślę, że jednak na wsi takie rzeczy to niekoniecznie musi być ewenement. Wiem, jak potrafi się nudzić nastolatek w tych chwilach, gdy w gospodarstwie nie pracuje - i co mu wtedy potrafi przyjść do głowy. U mnie raczej porażająca większość ma gospodarstwo 5-10 hektarowe, a więc małe. Aci co nie pracują mają skutery. Zwierzęta raczej ludzie szanują. Ja sam mam psa - codziennie trzy godziny z nim chodzę po okolicznych polach. A ci dwaj, od kota, to byli tacy miejscowi paniczycy, wszystkomogące dzieci bogatych rodziców, których nie zadowala juz skuter, czy internet. Ja bym kota nigdy nie skrzywdził. Nawet na zabijanie kury na niedzielny rosół nie chcę patrzeć. Ale pojawiają się tacy, co przenoszą się z miast na wieś, myślą, ze skoro są bogaci, to wszystko i m wolno, i się zabawiają na nie swoich zwierzętach. Całe szczęście mieszkają cztery kilometry ode mnie. Takich najlepiej psami poszczuć. Ja niestety nie mogę. Mam niegroźnego Labradora Goleden Retrievera QUOTE Na dziesięć dzieci, pięć umierało, czuwano przy zwłokach rodziców i dziadków, chodzono na egzekucje, Chyba z dwieście lat temu. Moi dziadkowie mieli odpowiednio 11 i 12 rodzeństwa, a żeby dziecko zmarło na początku XX wieku to był skrajny przypadek. Czuwanie przy zwłokach jest nadal praktykowane w postaci codziennego wieczornego różańca przy trumnie w okresie pomiędzy śmiercią, a pogrzebem, czyli około 3-5 dni. A na egzekucję w życiu bym nie poszedł. Hito: Moze i kiepskie, ale chociaż w małej części prawdziwe. Ten post był edytowany przez Zeti: 19.08.2007 10:46 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:39 |