Alfabet, czyli od A do Z
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Alfabet, czyli od A do Z
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
A gdyby tak
Było lepiej na świecie Ciągle by się dobrze Działo nam Emanowalibyśmy dobrocią Fałszywą nierzadko Gdyż zbytnie luksusy Haftują nieszczerość I sprawiają, że Jednostki tylko Kochają swych bliźnich Lubią wszelkie Ładne, czy nie Miłe, czy nie Nieważne jakie Osoby Przyjacielskie, lub nie Reszta zaś Schowana wraz z uczuciami Trzyma się idei Uderzającej W nich samych Zabijając ich ... ... ... -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
Twoje wiersze są świetne, wspaniałe,
piękne itd. Według mnie to ty tomik wierszy powinieneś wydać, ja bym go
napewno kupiła, a tak po za tym życze ci weny twórczej bo ja bez twoich
wierszy nie przeżyje.
-------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 09:43 |